Média

Studie neuchopitelného muže

Některé rozhovory o mých knihách jsou velmi užitečné. Protože mi až u nich dojde, o čem jsem to vlastně psala. Hlavně po několika měsících od jejich vydání:-)

https://www.ctemeceskeautory.cz/2022/01/rozhovor-s-autorkou-katerinou-du...

Hendrixova kytara - první recenze

Asi nejtěžší období pro spisovatele není samotné psaní knihy (to si naopak užívám), ani její příprava do tisku (ta je občas náročná, ale většinou si také užívám). Nejtěžší je čekání na reakci čtenářů, když nová kniha konečně vyrazí do světa. Tu už totiž nemůžu nijak ovlivnit a musím jen doufat. Takže ty první skutečně potěšily:-)

https://www.ctemeceskeautory.cz/2021/08/recenze-hendrixova-kytara-kateri...

Miluji songy se silným příběhem - rozhovor

Rozhovor nejen pro ty, kteří se pokaždé diví, proč je každá moje další kniha úplně jiná než ty předešlé...
https://blog.knihy.cz/2021/07/29/rozhovor-s-katerinou-dubskou/

Ostravský rozhlas a nejen Hendrixova kytara

Měl to být rozhovor hlavně o Hendrixově kytaře a regionu, kde se odehrává několik jejích dílů. Ale s Kateřinou Huberovou se v setmělém studiu ostravského rozhlasu tak dobře vykládá, že úplně zapomenete, že má zapnuté nahrávací zařízení a řeknete i to, co jste původně neměli v úmyslu:-)

https://ostrava.rozhlas.cz/s-katerinou-dubskou-o-hendrixove-kytare-o-lit...

Recenze knihy Z kopce do kopce

Asi nejvíce mne zatím potěšila recenze s názvem Vejce a já po česku. Svým obdivem k světoznámé knize Betty MacDonaldové se nijak netajím a dokonce jsem si v rámci tohoto obdivu dovolila použít její název pro pojmenování jedné z kapitol mé vlastní knihy. Takže bych lhala, kdybych tvrdila, že mi srovnání právě s touto knihou poněkud nezvedlo autorský nos:-) Ale i ostatní recenze mi samozřejmě spravily den...

http://www.podporaceskychautoru.cz/2019/02/recenze-z-kopce-do-kopce-kate...

Facebook Instagram