Aktuality

Kde se potkáme v roce 2024?

2.3. Svět knihy Ostrava https://www.kniznifestival.cz/cz/program/voices-of-freedom-denik-n/

15.3. Knihovna Bojkovice

16.5. Knihovna BBB Uherské Hradiště

25.5. Svět knihy Praha

 

Mám velmi ráda autorská čtení,

protože už od dětství miluju knihovny, kam jsem začala chodit hned v první třídě. A po několika letech moje maminka zjistila, že mě může s klidným svědomím posílat i do oddělení pro dospělé, abych i jí vybrala něco na čtení. Asi proto byla mou první (a chválabohu poslední ) volbou Střední knihovnická škola v Brně. Jen jsem v té době ještě netušila, že nebudu knihy půjčovat, ale vydávat a dokonce i psát. 

Křest nové knihy

Sejdeme se na 24. kilometru

Už je to tak, začala jsem psát novou knihu a její téma překvapilo mne samotnou. Nedávný test na prvních čtenářích vyšel celkem dobře, takže na podzim roku 2023 se máte na co těšit:-)

https://www.idobryden.cz/spolecnost/katerina-dubska-posluchace-vtahla-do...

Dalo to trochu práce, ale povedl se. Klip ke knize Hendrixova kytara.

Přesvědčit literární postavu, aby zahrála na skutečnou Hendrixovu kytaru, dalo trochu práce. Zejména proto, že Hans nechtěl měnit struny:-) Ale nakonec se Jotě povedl skvělý klip, co říkáte?

https://www.youtube.com/watch?v=uD8c_WYD_yM

Z kopce do kopce jako audiokniha

Stačí jen zavřít oči a octnete se na kopci nad slováckou vesnicí, kde se toho děje docela dost. A po čase se o tom dění dají psát i vtipné historky:-)

https://www.jota.cz/z-kopce-do-kopce-audiokniha

Literární stream s Kateřinou Dubskou (prosinec 2020)

Chcete vědět, jak jsem vlastně k psaní přišla? A chcete vidět skutečnou Hendrixovu kytaru?
Máte možnost díky literárnímu streamu s vyškovskou knihovnou a paní Zdeňkou Adlerovou, které moc děkuji za dobrý nápad. A hlavně jsem si uvědomila, jak už mi chybí setkávání se čtenáři.

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=2QoHoCghEoo

Autorská čtení

Mám moc ráda autorská čtení, protože se pokaždé setkám se spoustou svých čtenářů a pokaždé se něco nového dozvím. Od té doby, co vyšla má první kniha Člověk Gabriel, jsem jich stihla už opravdu hodně - v brněnské Mahenově knihovně a v Café Clubu v Uherském Brodě, v Divadle Na zábradlí v Praze, v ostravském Domě knihy, v Krajské knihovně v Havlíčkově Brodě, ve Zlíně i v Uherském Hradišti aj. A těším se na další...
 

Takže - pokud máte zájem, ráda se vydám i do vašeho města, stačí mi jen napsat na - katdub@seznam.cz

Facebook Instagram